Treggings?


Hej! Tänkte skriva om en grej som funnits ett tag- treggings. Det är alltså tajts som ser ut som byxor. Det finns massor av olika sorter som till exemplel sådana med "byxmönster" men inga fickor eller någonting. Så finns det såna som ser exakt ut som jeans fast utan gylf och knapp och såklart inte i jeans tyg utan i stretchight "tights tyg".

Själv tycker jag det är ganska snyggt med treggings...........

Men vad tycker ni?

Hiss eller diss?




Hot or not?

Här har vi något som några av er nog har lagt märke till, att folk har gummiband på byxorna.

Hot or not?

Hot or not???- vad tycker du?

Är det någonting som ni tycker är lite underligt med modet just nu? Är det något som ni tycker är knäppt med det? Är det något som är väldigt anorlunda men ändå rätt så coolt? Berätta om de nya konstiga men kanske ändå coola trenderna här. Skriv det som en kommentar här på bloggen.

Exempel:

Hot or Not- Det ska bli modernt med avskavt nagellack nu till hösten.


Ska snart till frissan

Nu ska jag åka om typ 5 min till frisören. Jag har funderat länge  på om jag ska klippa snelugg eller inte... Jag ska nog inte göra det idag men jag ska ha snebena. Jag brukade ha jätte långt hår förut men nu är det rätt så mycke kortare. Jag tröttnade på frisyren jag hade haft så länge och ville göra något nytt, så jag klippte etapper. Jag blev jätte nöjd! Jag tror jag skulle passa i snelugg. Men nu ska jag åka. Jag berättar mer sen!

Puss och kram/ Louise <3333

RSS 2.0